Gerrit probeert Jens over te halen op Timothy te stemmen

Gerrit probeert Jens over te halen op Timothy te stemmen

Je eerste stemming begint Gerrit het gesprek met Jens. De bewoners lijken er best zin in te hebben. Jens laat weten dat hij bezig is met het schrijven van zijn speech en dat de afgelopen weken best intens voor hem zijn geweest. De twee nemen samen plaats op het bankje bij de vijver, omdat Gerrit graag iets met Jens wil bespreken. Gerrit laat weten dat hij met een aantal andere bewoners graag een statement willen maken. Wij willen Tim op de bank zetten, met minimaal 19 stemmen legt hij verder uit. Volgens Gerrit ontspringt hij telkens de dans en dit willen zij niet nog een keer laten gebeuren.Hij probeert Jens over te halen om ook drie stemmen op Timothy te geven, maar Jens geeft zijn tactiek nog niet helemaal bloot. Hij denkt dat het strategisch gezien best mogelijk is dat hij stemmen van Timothy ontvangt. Hoe leuk we ook tegen elkaar doen, het is ook allemaal voor de schijn. Tim en ik zijn niet echt beste vrienden laat hij aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bo Lus at 11:10

    Omdat Tim héél veel stemmen krijgt kan het zomaar zijn dat een bewoner met slechts 3 of 4 stemmen toch op de bank zit….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *