De nominatie nadert, Merel moet huilen als Jessie veel stemmen krijgt

De nominatie nadert, Merel moet huilen als Jessie veel stemmen krijgt

Het is bijna zo ver! Over een paar uur mogen de bewoners elkaar nomineren. Online premium leden kunnen niet meer stemmen want de lijnen zijn gesloten. De spanning loopt langzaam op in Utopia 2 en het ziet ernaar uit dat de bewoners het nergens anders meer over kunnen hebben met elkaar. Ik denk dat Jens bang is om stemmen te krijgen laat Christel aan Hiske weten. Ook Jessie en Merel bespreken de naderende nominaties. Of ik kom niet op de bank, of ik krijg onverwacht heel veel stemmen zegt Jessie tegen haar. Als ik heel veel stemmen krijg, dan ga ik huilen grapt hij verder. Merel en Jessie lijken ook steeds closer te worden, want Merel laat weten dat zij ook gaat huilen als Jessie veel stemmen krijgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *