Mylène en Jens zijn wederom close met elkaar, zijn ze binnenkort een stel?

Mylène en Jens zijn wederom close met elkaar, zijn ze binnenkort een stel?

Jens en Mylène hebben afgelopen avond wederom met elkaar geknuffeld. De twee lijken de laatste tijd steeds meer naar elkaar toe te trekken. Terwijl er her en der nog gesprekken over de stemmingen plaatsvinden op het Utopia 2 terrein, lopen Jens en Mylène richting hun huisje. Jens pakt zijn handdoek om te gaan douchen en Mylène loopt met hem terug het huisje uit. Ik ga hier nog even de was opvouwen laat Mylène weten als ze vlakbij het dieren hok staan. Mylène slaat vervolgens haar armen om de nek van Jens en er volgt een vurige zoen. Kunnen we Mylène en Jens binnenkort een stelletje noemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *