Jessie en Timothy hebben een discussie over de houding van Timothy

Jessie en Timothy hebben een discussie over de houding van Timothy

Timothy loopt afgelopen avond de silo binnen met de opmerking dat de kistjes weg moeten. Dat moet nu gebeuren benadrukt hij. Hebben ze ineens een ander mens in jouw lichaam gezet vraagt Jessie niet veel later aan Timothy. Hij lijkt niet precies te weten wat Jessie bedoelt. Dus jij wil zeggen dat ik niet gewerkt heb in Utopia? vraagt Timothy verder. Dat zeg ik helemaal niet reageert Jessie. Ik zie alleen een andere houding voegt hij eraan toe. En zegt verder dat Timothy nu hard aan het werk is en aan het benadrukken is wie wat wel en wie wat niet gedaan heeft. Ik zeg alleen maar wat ik zie gebeuren legt Jessie uit. Timothy laat op zijn beurt weten dat hij benadrukt wat hij heeft gedaan omdat hij er trots op is. Haal je er alleen voldoening uit op het moment dat je het uitspreekt en het contrast maakt ten opzichte van iemand anders die in jouw ogen dat niet doet? vraagt Jessie. Timothy lijkt het niet te begrijpen. Jessie legt uit dat Timothy altijd een contrast creëert tussen hem en de andere bewoners, bijvoorbeeld als het gaat om werkzaamheden. Timothy is het daar niet mee eens. Volgens hem benoemt Jessie altijd alles wat iedereen fout doet en loopt Jessie te koop met zijn eigen werkzaamheden. De twee discussiëren nog even verder en uiteindelijk loopt Jessie de silo uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *