Jessie en Merel ergeren zich aan Mylène, ze is kinderachtig

Jessie en Merel ergeren zich aan Mylène, ze is kinderachtig

Jessie en Merel zijn afgelopen avond even de silo uitgelopen. Ik word wel een beetje moe van haar begint Jessie doelend op Mylène. Volgens hem is ze niet geroepen voor het eten. Jessie stelde daarom voor om het eten van Mylène nog even in de pan te doen, zodat ze het warm kan eten. Ze reageerde toen dat dat niet hoefde. Dan denk ik houd je b*k dan gaat Jessie verder tegen Merel. Zeur dan niet zo. Dan is het zo van, nu heb ik niets meer te zeuren, dus laat maar zitten. Dan is het gewoon zeuren om te zeuren benadrukt hij. Daar is Merel het mee eens. Volgens Jessie ging het er helemaal niet om dat haar eten koud was maar dat Mylène het gevoel heeft dat ze overgeslagen werd. Het is gewoon kinderachtig zegt Jessie. Het is echt nog een kind. Kan jij je in Jessie zijn bevindingen vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *