Gaat Gerrit aan zichzelf werken om de perfecte man voor Shelley te worden?!

Gaat Gerrit aan zichzelf werken om de perfecte man voor Shelley te worden?!

Gerrit en Shelley liggen afgelopen avond samen in bed na het gesrpek over de stemronde begint Gerrit over iets anders. Jij bent nooit verliefd op mij geweest zegt Gerrit tegen zijn mede bewoner. Ik ben wel verliefd op jou geweest. Nu komt de aap uit de mouw voegt hij eraan toe. Dat is volgens Shelley niet helemaal waar. Ik vond je echt een hele leuke jongen benadrukt ze. En vertelt dat ze altijd een innerlijke strijd heeft gehad met de vraag of ze echt verliefd is op hem. Ik val wel op types zoals jij zegt ze. Volgens haar is Gerrit grappig en slim maar kan hij zich moeilijk inleven in anderen. Gerrit lacht en Shelley beschrijft vervolgens haar type man. Ik ga eraan werken, zodat ik jouw perfecte man ga worden zegt Gerrit. Ga jij dan ook werken om mijn perfecte vrouw te worden? Shelley laat weten dat dat niet kan. Nee, precies reageert Gerrit. Het is even stil. Ik zou jouw perfecte man kunnen worden doorbreekt Gerrit de stilte. Denk jij dat de twee weer bij elkaar zullen komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *