Op wie gaan Shelley en Gerrit stemmen?

Op wie gaan Shelley en Gerrit stemmen?

Shelley en Gerrit zitten afgelopen avond samen op bed in de Mongoolse tent, als Gerrit aan haar vraagt wie er genomineerd zal worden. Jessie, Tim, Christel of Hiske antwoordt Shelley. En vraagt zich af op wie Gerrit gaat stemmen maar dit houdt hij liever voor zichzelf. Daar doe ik geen uitspraak over voegt hij eraan toe. Gerrit probeert vervolgens bij Shelley los te peuteren of ze op Jessie of op Timothy gaat stemmen maar hier wil Shelley ook niks over loslaten. Ga jij op Tim? vraagt Shelley. Nee antwoordt Gerrit. En laat vereder weten dat hij zijn stemmen gaat verdelen maar dat hij er nog niet helemaal over uit is. Mijn stemmen gaan in ieder geval niet de doorslag geven eindigt hij. Wie maakt er volgens jullie kans genomineerd te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *