Jessie en Timothy bespreken de stemmingen, wie gaat er volgens hen naar huis?

Jessie en Timothy bespreken de stemmingen, wie gaat er volgens hen naar huis?

De stemronde komt steeds dichterbij en dit is aan de spanning in Utopia 2 ook te merken. De bewoners zijn bezig met de stemmen die ze moeten verdelen onder de rest van de groep, wat uiteraard best wat stress met zich meebrengt. Er zijn verschillende gesprekken onder de bewoners. Zo hebben bijvoorbeeld Jessie, Merel en Gerrit al besproken op Timothy te willen stemmen. Jessie besluit om naar Timothy toe te lopen om met hem een gesprek over de nominaties te voeren. Ik denk dat jij, ik en Erik op de bank komen zegt Timothy tegen Jessie. Ga je veel stemmen krijgen? vraagt Jessie. Mij maakt het niet uit antwoordt Timothy. Ik wil hier graag blijven. Dat zien de twee nieuwe bewoners ook voegt hij eraan toe. De vorige stemmingen profileerde ik mijzelf veel anders dan dat ik nu twee maanden heb gedaan. Dus wat dat betreft heb ik er deze keer wel een beter gevoel over legt hij verder uit. Jessie knikt. Als het gesprek is afgelopen en de twee uit elkaar lopen, roept Timothy hem na, maar ik ga niet op jou stemmen hoor. Ergens mag ik je wel. Nee? Oke reageert Jessie terwijl hij lachend wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *