Christel wil Hiske steunen, de twee praten hun ruzie uit

Christel wil Hiske steunen, de twee praten hun ruzie uit

Hiske en Christel hebben vandaag onenigheid gehad over de stemmingen. De twee lagen niet op één lijn. Dit omdat Hiske vond dat Christel te nuchter deed over de stemmingen. Nu de twee elkaar weer zien bespreken ze de situatie opnieuw. Christel legt uit dat het niets uitmaakt als zij genomineerd wordt dit omdat dit niet betekent dat zij daadwerkelijk naar huis moeten. We moeten elkaar daarin blijven steunen en elkaar niet meer naar beneden halen geeft Christel aan. Hiske en Christel spreken dit af met elkaar en hiermee lijkt de ruzie uit te zijn gepraat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *