Jens lijkt zijn pijlen op Mylène gericht te hebben, bloeit er iets op?

Jens lijkt zijn pijlen op Mylène gericht te hebben, bloeit er iets op?

Enkele weken geleden leek Jens helemaal gek op Merel te zijn. Hij wilde graag met haar daten maar hier had ze geen behoefte aan. Merel liet hem weten dat Jens niet genoeg man voor haar was, waardoor hij zelfs dit wilde veranderen voor haar. Een paar weken geleden is Mylène Utopia 2 binnen gekomen en al snel trokken Jens en Mylène steeds dichter naar elkaar toe. Gisteren toen Mylène en Jens samen op bed zaten, hebben ze zelfs met elkaar gezoend. Vandaag zitten de twee wederom knus met elkaar aan tafel in de silo. Jens is gezellig bij Mylène op schoot gekropen en even later lopen ze samen naar buiten toe en nemen ze plaats voor de caravan, waar ze opnieuw niet van elkaar af kunnen blijven. Zal er dan toch echt iets opbloeien tussen de twee?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *