Merel weet Adriaan te raken met een bijzondere verrassing

Merel weet Adriaan te raken met een bijzondere verrassing

Adje! Ik heb een verrassing voor je roept Merel over het Utopia 2 terrein. Ze loopt met een hometrainer in haar handen en zet deze voor de silo neer. Enthousiast loopt ze de silo binnen om Adriaan te halen. Ze vraagt hem om mee naar buiten te gaan. Samen lopen de twee naar buiten. Tadaaaa roept Merel daarna. Adriaan kan zijn ogen bijna niet geloven en is super blij met zijn verrassing. Dit is het mooiste wat iemand ooit voor mij geregeld heeft zegt hij tegen haar. En bedankt haar uitgebreid en daarna springt hij direct op de fiets om aan zijn training te beginnen. Dit is leuk man roept hij enthousiast. Ben je er blij mee? vraagt Merel. Ik ben er heel blij mee antwoordt hij aan het einde van het gesprek. Adriaan kan starten met trainen voor de alpe d’huez. 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *