Utopia nieuws en updates via Utopiatvshow.nl

Talpa legt uit waarom Lotus Utopia 2 verlaten heeft

Talpa legt uit waarom Lotus Utopia 2 verlaten heeft

We schreven er al over, het ietwat rare vertrek van Lotus. Ze heeft Utopia 2 vrij plotseling verlaten. Er is volop over haar vertrek gespeculeerd, want waarom ging ze weg? Talpa heeft door alle commotie besloten de reden van Lotus haar vertrek verder uit te leggen zo valt dit onder andere op nu.nl te lezen. Lotus heeft Utopia 2 onder begeleiding van de politie verlaten. Volgens Talpa dacht ze dat ze niet mocht vertrekken. “Utopia-inwoonster Lotus miste haar vriend Mike, een inwoner die Utopia enkele weken geleden heeft verlaten. Lotus heeft hem vanuit Utopia geschreven dat ze Utopia heel graag snel wilde verlaten, maar dacht dat dit niet zou mogen”, laat Talpa in een verklaring weten. “Mike heeft daarop, op verzoek van Lotus, contact gezocht met de politie die voor de zekerheid naar Utopia is gegaan om de situatie te beoordelen. Eenmaal bij Utopia, bleek dat Lotus alle vrijheid had om Utopia te verlaten als ze dat wenste.”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 162    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Truus at 15:31

  Wat een slechte smoes. Kunne jullie niet iets beters bedenken
  “Ze wist niet dat ze eruit kon”. Haar vriend Mike was een paar dagen eerder vertrokken. . Kon met de waarheid naar buiten. Dat gaat toch gebeuren
  Vechten, drank of drugs?
  .

 2. Bart at 14:33

  wat vreemd hoezo zou ze niet mogen gaan? Ze is gewoon de borg kwijt die ze heeft ingelegd als ze voortijdig eruit gaat. En ook vreemd dat politie er naar toe gaat om er voor te zorgen dat ze weg kan. Klopt niks van deze verklaring! Er speelt volgens mij wat anders. Zou Tim haar wat hebben aangedaan tijdens die heftige ruzie’s?Waarom mocht Tim ineens niet meer van haar in het huisje slapen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *