Wat houdt de bewoners van Utopia 2 bezig op de middag van 4 maart?

Wat houdt de bewoners van Utopia 2 bezig op de middag van 4 maart?

Het is een vrij rustige dag in Utopia 2. De bewoners zijn vandaag allemaal aan het werk. Zo zijn Brandon, Mylène en Franny bijvoorbeeld een bestrating aan het leggen en zijn Adriaan en Hiske samen aan het werk in de bakkerij. Ik vind het erg knap dat je dit volhoudt complimenteert Hiske hem. Voor Adriaan lijkt het vanzelfsprekend te zijn om zo hard te werken. Dit omdat hij zich realiseert dat er geld verdiend moet worden. Aan de andere kant van het Utopia 2 terrein zitten Merel en Shelley samen achter de computer te werken. Kortom het is een productieve middag, wat zal er allemaal nog gebeuren? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *