Lotus is zeer onverwachts vertrokken uit Utopia 2, is ze eruit gezet?!

Lotus is zeer onverwachts vertrokken uit Utopia 2, is ze eruit gezet?!

Voor diegene die de streams hebben bekeken en opgevallen is dat Lotus niet meer rondloopt in Utopia 2 kan dat kloppen. Klaarblijkelijk is ze zeer onverwachts vertrokken. Dit alles speelde zich afgelopen avond rond 00:00 uur af. Echter wordt er door de officiële site niet van over haar gesprek gesproken. Maar staat ze ook niet meer in het inwoner overzicht vermeld. Er gaan verschillende roddels rond over haar vertrek, zo zou ze mogelijk verboden middelen gebruikt hebben, zich hebben misdragen of zelfs agressief gedrag vertoont hebben. Vannacht is Lotus dus vertrokken en samen met Shelley en Franny heeft ze snel haar spullen gepakt. Daarnaast heeft ze ook nog wat verdeeld voor de rest van de groep. Vervolgens neemt ze ietwat emotioneel afscheid van de groep. Ze bedankt de groep, volgens haar heeft iedereen bijgedragen aan een gezondere Lotus. Hieronder kun je het filmpje nog eens terug kijken. (voor hoe lang deze online blijft) Is Lotus volgens jullie uit Utopia 2 gezet?

UPDATE: inmiddels staat ook op de officiële website dat Lotus vertrokken is. Ze kon het gemis niet aan. En dan met name het gemis om Mike.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 133    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Ria at 11:00

    Wat een vraagstelling de fout ligt bij jullie laat dat meisje met rust.Zal wel weer niet geplaatst worden want de waarheid mag niet gezegd worden.Of wees eens flink en kom zelf met de waarheid.

  2. Ria at 13:59

    Lotus ik hoop dat je je geluk buiten de poort vind.Je hebt groot gelijk ga van je vrijheid genieten.Groeten voor Mike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *