Hebben Jens en Mylène met elkaar gekust?!

Hebben Jens en Mylène met elkaar gekust?!

Jens en Mylène kunnen het al sinds de binnenkomst van Mylène goed met elkaar vinden maar de twee lijken de laatste tijd nog meer tot elkaar toe te trekken. Wanneer de twee samen in bed liggen, trekken zij een deken over hun hoofd heen. De twee praten wat met elkaar en niet veel lijkt het erop dat ze dichter bij elkaar komen. Niet veel later lijken de twee met elkaar te kussen. Ontstaat hier iets moois tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *