Jens, Erik en Adriaan praten over de training voor de Alpe d’Huez

Jens, Erik en Adriaan praten over de training voor de Alpe d’Huez

Adriaan wil graag een racefiets regelen zodat hij optimaal kan trainen voor zijn nieuwe uitdaging. Hij wil in juni namelijk de Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Interval, tempoduur, duurtraining somt Adriaan op over zijn training. Jens besluit om hem in de maling te nemen. Hoe duur is die training? vraagt hij met een lach op zijn gezicht. Adriaan begint uit te leggen wat een duurtraining is en hij kijkt Jens aan met een serieuze blik. Al snel heeft hij door dat het een grap is. Je zit me gewoon weer te plagen gaat hij verder. Ik wilde er nog eerlijk antwoord op geven ook. Dat is nog het ergste benadrukt hij.  Erik, Jens en Adriaan beginnen te lachen. Adriaan lijkt de grap wel te kunnen waarderen. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *