Jessie, Jens en Gerrit praten over de nominaties. Wil zal er volgens hen op de bank komen?

Jessie, Jens en Gerrit praten over de nominaties. Wil zal er volgens hen op de bank komen?

Het is aan de bewoners te merken dat de nominaties steeds dichterbij komen. Enkele bewoners zijn de afgelopen dagen al druk bezig geweest met het bedenken van tactieken en ook vanavond gaan zij hiermee verder. Gerrit, Merel en Jessie spreken af in de boot om te bespreken om welke bewoners zij willen gaan stemmen. Als Gerrit de boot in komt lopen roept hij enthousiast dat hij zijn stemmingsboekje heeft meegenomen. Als de drie mannelijke bewoners compleet zijn, is het tijd om de strategie te bespreken. Er wordt door hen besproken welke bewoners er volgens hen op de bank komen te zitten. Zo denkt Gerrit bijvoorbeeld dat Jessie best wel eens wat stemmen zou kunnen ontvangen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *