Gerrit en Shelley praten over Mylène, zou zij een bedreiging zijn voor hun relatie?

Gerrit en Shelley praten over Mylène, zou zij een bedreiging zijn voor hun relatie?

Gerrit en Shelley knuffelen in de Mongoolse tent wanneer de vrouwelijke bewoonster over Mylène begint. Ik denk wel dat ze je terug wilt, zegt ze.  Denk je niet dat ze voor jou is gekomen? De mannelijke bewoner denkt na. Ze kan mij wel terug willen, maar ik hoef haar niet terug. Shelley legt uit dat ze haar ex eerder met rust zou laten in het geval ze weet dat hij in de mini samenleving zou zitten. Ik ook, zegt Gerrit. Zo hoort het eigenlijk ook. Maar blijkbaar is ze niet zo creatief om iets voor zichzelf te vinden. Ik ben wel heel verliefd op je geweest, zegt Gerrit even later. Maar dat zakte weg uit frustratie. Volgens de mannelijke bewoner kunnen ze niet goed met elkaar communiceren, waardoor hun relatie terugliep. We begrijpen elkaar niet. Shelley knikt. Ik ben wie ik ben. Ik zou voor niemand veranderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. arie at 13:01

  Zonder communicatie is een relatie kansloos
  Een relatie hebben = communiceren met elkaar
  Gerrit en Shelley :
  aardig zijn voor elkaar,dat is utopia
  maar blijf alleen gewoon goede vrienden
  Utopia : een vriendelijke samenleving met mensen die vrienden worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *