Shelley en Gerrit praten over de stemmingen, zullen zij op elkaar stemmen?

Shelley en Gerrit praten over de stemmingen, zullen zij op elkaar stemmen?

Shelley en Gerrit lagen afgelopen avond samen in de Mongoolse tent wanneer de stemmingen ter sprake komen. Ik ga nu vol, zegt de vrouwelijke bewoonster. Maar twijfel toch om mensen een waarschuwing te geven. Daarbij denk ik ook aan de vorige stemmingen, wat er is gebeurd. Ik twijfel of ik het de dag van te voren ga zeggen, zegt Shelley even later. Maar dan zal je er misschien een van mij krijgen. Gerrit kijkt haar verbaasd aan. What the f*ck. Je zit hier bij me op bed, je gaf me net een zoen… De vrouwelijke bewoonster grinnikt en legt uit dat het meer is om iets duidelijk te maken. Maar die kan je niet gewoon zo maken,  zegt de mannelijke bewoner. Jawel, zegt Shelley. Maar de stemmingen hebben toch meer impact dan wanneer ik het zo zal zeggen. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze duidelijk wil maken dat Gerrit niet met haar moet sollen en hij geen kruis door haar hoofd moet zetten. Dat verdiende ik niet. Gerrit begint te lachen. Op dat moment wel. Shelley grinnikt. Dus ja, ik ga misschien wel waarschuwingsstemmen geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *