Timothy en Jens praten over de naderende nominaties

Timothy en Jens praten over de naderende nominaties

Timothy en Jens zijn bezig met het leggen van een straat wanneer Timothy over de stemmingen begint. Ik heb een hele mooie speech in mijn hoofd voor tijdens de stemmingen. De mannelijke bewoner legt uit dat hij precies weet wat hij gaat zeggen. Tenzij iedereen ineens besluit om keihard te gaan werken, maar dat denk ik niet. Jens lacht. Je hebt nog even om eraan te werken. Voor mij staat het vast op wie ik ga, zegt Timothy even later. Jens legt uit dat hij eerst nog even gaat tellen om te kijken wat handig is. Ben jij ook benieuwd op wie de mannelijke bewoners gaan stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *