Timothy is er van overtuigd dat hij niet genomineerd wordt

Timothy is er van overtuigd dat hij niet genomineerd wordt

Aankomende dinsdag zijn de stemmingen en de bewoners zijn druk aan het speculeren wie zij denken dat er genomineerd gaat worden. Wanneer Brandon, Gerrit en Timothy tijdens de lunch aan tafel zaten  deed Timothy een duidelijke uitspraak. We zullen het zien wie naar huis gaat, geeft Gerrit aan. Ik ben het in ieder geval niet, geeft Timothy duidelijk aan richting de twee mannelijke bewoners. Timothy lijkt ervan overtuigd te zijn dat hij niet wordt genomineerd. Heeft hij gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *