De bewoners vergaderen over de belangrijkste punten

De bewoners vergaderen over de belangrijkste punten

De bewoners hebben vanmiddag de belangrijkste punten met elkaar besproken in de vergadering.

Investeren in koffieproductie
Net na het middaguur opent Jessie de vergadering met een investeringsplan voor zijn koffiebonenbedrijf. De mannelijke bewoner heeft een grote bestelling binnen gekregen waarvoor hij een vacuümmeer machine en een blender nodig heeft. Jessie wil de kosten van de apparatuur dekken met de winst op de koffie. Ik wil aan jullie vragen of deze investering gedaan kan worden, op basis dat de betaling eerst gedaan wordt, zegt hij tegen zijn medebewoners. De reacties zijn positief, maar de bewoners willen wel zekerheid dat de bestelling door gaat. Jessie zegt dat hij pas gaat investeren als het geld binnen is.

Wat gaan we doen met de Boomhut
De bewoners brainstormen over het gebruik van de boomhut. Er worden verschillende ideeën opgegooid, zoals een danszaal of een kapsalon. De grote vraag waar de bewoners zich om bekommeren is wie de boomhut af gaat maken en wat het gaat kosten. Ik ga mij bekommeren om die boomhut, zegt Brandon tegen zijn medebewoners.

Stoppen met de BMB.
Merel vindt dat de BMB niet goed geregeld is. Ik wil graag afspraken maken over hoe we het gaan doen, zegt de vrouwelijke bewoonster tegen de groep. Als mensen hun verantwoordelijkheid niet nemen stelt de vrouwelijke bewoonster voor om helemaal te stoppen met het concept. Er moet eerst ruimte zijn voor de mensen die hier wonen voor je mensen kan uitnodigen om in jouw bed te slapen, stelt Mylène. De groep is van mening dat ze niet moeten stoppen met het concept, maar dat het aanbod voor nu wel minder moet worden.

Evenementen
Jessie vertelt dat er iemand het terrein op komt voor yogales en zegt met een grote glimlach dat alle mannelijke bewoners aanwezig moeten zijn.

Tot slot vertelt Brandon dat hij vanavond om acht uur iets leuks heeft gepland voor de Brandon fandag. Hij wil nog niet vertellen wat het precies is, maar hij zou het leuk vinden als iedereen er bij komt zitten. Wat zou Brandon van plan zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *