Timothy verblijd Gerrit met het nieuws dat hij afstand doet van de Mongoolse tent

Timothy verblijd Gerrit met het nieuws dat hij afstand doet van de Mongoolse tent

Timothy lijkt duidelijk iets te willen vertellen aan Gerrit en neemt hem daarom even mee naar buiten. Wanneer de mannelijke bewoners samen buiten lopen, vertelt Timothy hem het nieuws. Ik wil je feliciteren, je bent vanaf nu eigenaar van de Mongoolse tent, vertelt Timothy blij aan Gerrit. Gerrit weet niet wat hij hoort en omarmt Timothy blij. Dat meen je niet, geeft Gerrit aan. Het is je gegund,  geeft Timothy aan. Timothy zegt dat het voor hem misschien fijn is om in de Mongoolse tent te slapen met Shelley, maar dit ziet Gerrit niet zitten. Ik ga niet met iemand slapen waar ik geen gevoel meer voor heb, geeft Gerrit aan. Timothy zal vanaf nu in het huisje gaan slapen met Franny.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *