Gerrit, Jens, Mylène en Shelley doen mee aan de yogales

Gerrit, Jens, Mylène en Shelley doen mee aan de yogales

Rond half drie deze middag kwam Barbara het terrein opgelopen en werd zij verwelkomd door Gerrit. In haar armen draagt ze yogamatjes. Ze loopt richting de silo en stelt zich voor aan de bewoners. De bewoners lijken enthousiast en doen gelijk mee met de yogales. Ik weet dat het moeilijk is, maar jullie mogen even je ogen sluiten en alles om je heen vergeten, geeft Barbara aan. Gerrit, Mylėne, Jens en Shelley doen mee met de les en proberen zich te ontspannen. Nadat de bewoners een warming-up gedaan hebben beginnen de yogaoefeningen. Neem je armen mee ophoog en kom een klein stukje naar rechts. Zullen de bewoners ontspannen zijn na de yogales?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *