Dylan is woest

Dylan is woest

Dylan en Jessie hebben net een aanvaring gehad in de tattooshop, omdat Dylan vond dat Jessie niet zo vroeg moest beginnen met zijn behandeling bij Hiske. Alexandra ziet aan Dylan dat hij boos is wanneer hij de silo in komt lopen en vraagt wat er aan de hand is. Dylan uit zijn heftige frustraties. Wat ben je dan voor achterlijke gladiool joh, zegt hij boos. Dylan heeft gelijk een wraakactie in zijn hoofd, ik ga vannacht midden in de nacht op de boot staan bonken, t*ringlijer. Die is echt niet goed in zijn harses. Dylan is woedend en lijkt niet rustiger te worden nu hij zijn hart lucht. Je ziet mij niet vaak pissig, maar als je dit gaat flikken. Ik ben geen moeilijk persoon, maar je dat doet kan je echt de t*fus krijgen. Zal hij nog rustiger worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *