Dylan en Jessie gaan opnieuw de discussie met elkaar aan

Dylan en Jessie gaan opnieuw de discussie met elkaar aan

Dylan is na zijn uitbarsting met Jessie gaan sporten. Het lijkt Jessie niet lekker te zitten en loopt naar Dylan toe. Denk je echt dat het mijn intentie is om je boos te maken? vraagt Jessie. Jessie geeft aan dat hij er niet over nagedacht had en Dylan wel begrijpt. Dylan geeft aan dat Jessie het gewoon ’s middags had moeten doen, als iedereen wakker is en niet om half acht ’s ochtends. Jessie geeft aan dat hij half acht een prima tijd vindt om op te staan. Ik denk dat je wel rekening kan houden met anderen, gaat Dylan verder, jij gaat niet voor mij de wekker spelen. Jessie blijft erbij dat hij half acht een schappelijke tijd vindt. De twee mannelijke bewoners lijken er opnieuw niet uit te komen met elkaar. Achterlijke pisvlek, sluit Dylan af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bart at 19:33

    pff Dylan man wat respectloos ben jij naar je mede bewoners toe zeg. Volgens mij heeft Jessie geen enkele keer gescholden en jij scheld aan een stuk door. Tja op die manier laat je duidelijk merken dat je argumenten erg zwak zijn en door te schelden denk je ze meer kracht te kunnen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *