Merel spreekt Alexandra aan omdat er aan haar spullen is gezeten

Merel spreekt Alexandra aan omdat er aan haar spullen is gezeten

Merel vertelt in de keuken aan Alexandra niet blij te zijn dat ze haar matras zomaar heeft gepakt. Er ontstaat een discussie doordat Alexandra aangaf niet aan haar spullen te willen zitten, maar wel zomaar haar matras pakt. Alexandra geeft aan dat Merel haar het matras had belooft en zegt dat Franny haar dekbed van het matras heeft gehaald en dat zijzelf er niet aan heeft gezeten. Merel maakt dat allemaal niet uit, eerst wordt er gezegd dat je niet aan mijn spullen wil komen en vervolgens is mijn matras alsnog gepakt. Ja zegt Alexandra, ik had toch gezegd dat ik mijn bed zou opmaken. Maar het is en blijft mijn matras zegt Merel, dan moet je gewoon blij zijn dat je het überhaupt hebben mag. Nou als je hem terug wil hebben, dan mag dat van mij hoor zegt Alexandra. Merel geeft aan dat het haar daar niet om gaat. Dat ze graag wil dat Alexandra er op slaapt, maar dat het op de manier gaat waarop het gebeurd. Alexandra biedt haar excuses aan en sluit daarmee het gesprek af.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *