Billy adviseert zieke Romy om rust te nemen en aan zichzelf te denken

Billy adviseert zieke Romy om rust te nemen en aan zichzelf te denken

De afgelopen periode is er veel gebeurd in Utopia. Na de aankondiging dat Utopia gaat stoppen en de terugkeer van oud bewoner Ivan, bleef het niet lang rustig. Twee dagen geleden liep Ruud, zonder dat iemand dat door had de mini samenleving binnen. Zijn derde terugkeer zorgde voor veel ophef in de loods. Billy was helemaal van slag bij het zien van haar ex en ook de rest van de bewoners werd onrustig door zijn komst. Er werd volop gespeculeerd tot dat Ruud gisteren eindelijk vertelde wat er zou gaan gebeurde. Zijn mededeling dat er iemand naar huis zou gaan, zorgde voor nog meer spanning bij de bewoners. Zo was Fay er heilig van overtuigd dat Ruud haar naar huis zou sturen maar dat bleek niet zo te zijn. Nadat Ruud Ivan heeft uitgedaagd voor een nieuwe bokswedstrijd pakt hij zijn tas en verlaat hij zelf het Utopia terrein. De gebeurtenissen hebben zijn weerslag gehad op de bewoners. Er wordt veel nagepraat over wat er allemaal is gebeurd. Deze ochtend wordt Romy ziek wakker. Al gauw komt Billy kijken hoe het met haar gaat. De tranen rollen over Romy haar wangen maar Billy spreekt haar streng toe. Het is allemaal even teveel voor je. Je moet je nergens druk om maken en gewoon rust nemen benadrukt ze. En dat advies neemt Romy van harte. Ze slaapt nog even door terwijl de rest van de bewoners bij elkaar komt voor een centraal. Waar we zo uiteraard op terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *