Het structurele centraal van 19 januari

Het structurele centraal van 19 januari

De bewoners hebben alweer van alles besproken in een centraal. Je leest hier de belangrijkste punten van 19 januari terug. Voorheen liep het centraal niet altijd zoals het moest gaan, waardoor er veel irritaties ontstonden over de communicatie. De bewoners hebben bedacht om agendapunten op te stellen, voor meer structuur tijdens de vergadering. En dit bevalt ze goed.

Mehmet vertelt dat de bv momenteel met 5444 euro in de plus staat. Billy vertelt daarna dat zij graag iedereen geld wil geven voor het werk wat zij verrichten ter voorbereiding van de Utopia markt. Zo worden de bewoners tegenwoordig beloond voor het hakken van de friet, het maken van eten en drinken voor de markt en voor de merchandise. Baldr heeft aangegeven graag te willen helpen, zodat hij geld kan verdienen voor zijn huwelijk. Acht februari hebben de bewoners een carnaval evenement en Senna wil graag dat de bewoners dan verkleed zijn. Daarom heeft hij 50 euro per bewoners beschikbaar gesteld om carnavalskleding te kopen. Daarnaast stelt Linda voor om een carnavalsoptocht te houden met zelf gemaakte karren. Hierbij mogen de bewoners een kar bouwen met het materiaal wat op het Utopia terrein ligt, degene met de mooiste kar wint.

Ruud heeft Ivan uitgedaagd een bokswedstrijd te houden. Ivan heeft de uitdaging geaccepteerd en daarom wil Ivan bokslessen gaan volgen. Veel andere bewoners zijn enthousiast en willen ook meedoen met de lessen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat het een boksgala wordt waarbij ook andere bewoners tegen elkaar zullen vechten. Senna wil graag aanstaande dinsdag een ouderen avond organiseren maar hij heeft geld nodig om het vervoer van de oudere te bekostigen. De foundation wil hem hierbij helpen en ook José heeft aangegeven geld te willen doneren. Daarnaast wil Billy drie powervrouwen binnen Utopia uitnodigen voor haar academie. Hierbij wil zij het verschil tussen man en vrouw in de maatschappij in beeld laten brengen. Madilia laat aan het einde van het centraal weten dat ze om twee uur een high tea heeft georganiseerd voor alle bewoners. En daarmee sluit dus de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *