Fay is trots op zichzelf, ze had de leiding tijdens het centraal

Fay is trots op zichzelf, ze had de leiding tijdens het centraal

Na het centraal van vandaag waar Romy niet bij was, zoeken Demi en Fay haar op. Romy ligt in de caravan omdat zij vandaag ziek is wakker geworden. De tweeling kruipt bij haar in bed en vragen hoe het gaat. Romy is erg benieuwd naar hoe het centraal is gegaan, vooral omdat Fay de leiding had. Enthousiast vertellen de twee wat er is besproken. En Fay deed het echt heel goed, het ging heel smooth benadrukt Demi. Vol trots kijkt Romy Fay aan. Yes roept ze uit terwijl ze Fay een boks geeft. Ook de high tea en andere zaken worden uitgebreid besproken. Zo vertelt de tweeling aan Romy dat Beau en Johan de I’m with him en I’m with her shirtjes aanhadden. Nadat Romy op de hoogte is gebracht van alles wat er gaan de is in de loods keren ze weer terug en laten Romy lekker uitzieken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *