Chipp is het niet eens met Billy haar beslissing over de investeringen

Chipp is het niet eens met Billy haar beslissing over de investeringen

Na het centraal van vandaag praten Chipp en Billy na. Chipp is het niet helemaal eens met Billy haar beslissing om te investeren in de drie beste producten voor de Utopia markt. Volgens hem is het geen goede richtlijn om de best lopende producten te verkopen, aangezien de online kopers altijd een andere voorkeur lijken te hebben dan de marktbezoekers. Billy haalt haar schouders op en zegt dat er wel een keuze gemaakt moet worden. Chipp stelt vervolgens voor om de bewoners zelf te laten kiezen in welk producten ze wil investeren. Anders gaan we gokken op drie producten legt hij verder uit.  Billy benadrukt dat het niet gokken is, als het om de best lopende producten. De twee worden het niet echt eens en Billy belooft Chipp om het te bespreken tijdens de bv vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *