Chipp en Fay uiten hun frustratie over Billy bij elkaar

Chipp en Fay uiten hun frustratie over Billy bij elkaar

Terwijl de bv aan het vergaderen is, praten Chipp, Fay en Cemal over Billy haar voorstel over het takengeld en de investeringen. Fay zegt dat ze het maar raar vindt dat zij, Chipp en Demi niet mogen investeren met de markt en dat de bv dit nu gaat besproken zonder hun drie. Chipp knikt, hij is het helemaal met haar eens. Volgens hem weet Billy dat alles wat de tweeling met de winkel ophalen ook rechtstreeks naar de markt gaat. Het is debiel dat het dan weer zo wordt gezien gaat Chipp verder, doelend op het feit dat Billy de bv van Chipp gescheiden houdt van de investeringen. Ook vindt hij dat Billy de beslissing van tevoren met hem en de tweeling had moeten communiceren. Ik vind het goed dat het gescheiden is maar er moet wel communicatie tussen de twee groepen zijn eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. ROb at 16:43

    Die publieke vrouw van Utopia heeft wel haar neus kunnen herstellen op de kosten van de BV, uiteraard heeft ze daar ook wel voor gewerkt, maar ze heeft nog steeds schuld, wedden dat dit niet meer ter spraken zal komen, dan heeft ze lekker haar neus voor weinig kunnen corrigeren. Alleen hadden ze niet haar neus alleen moeten nemen, nee, haar hele kop hadden ze weg moeten halen en er een bloemkool op moeten zetten. Wat een misselijk mens is die Billy.

  2. joke gotte at 15:21

    Nee wat niet klopt en dat heeft Billy weer voor elkaar ze eet van twee walletjes,want ze wil niet kiezen want dan kan ze zich mee bemoeien .Want dan zit ze bij alle vergaderingen ,ikzou als ik haar was maar eens wat gaan verdienen ,ze heeft nog steeds een behoorlijke schuld ,valt dat nou niemand op ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *