Fay luistert de bv vergadering af, ze is verbaasd wat ze hoort

Fay luistert de bv vergadering af, ze is verbaasd wat ze hoort

De frustraties bij Chipp en Fay lopen hoog op, door Billy haar beslissing om niet te investeren in de kleding van Demi, Fay en Chipp voor de Utopia markt. Als de bv aan het vergaderen is in de keuken, waar we uiteraard nog op terug komen besluit Fay stiekem in het kantoortje ze af te luisteren. Chipp en Demi staan bij de computers en krijgen live verslag van Fay die alles wat ze hoort weer naar hun doorspeelt. Zo hoort Fay de groep zeggen dat zij, Demi en Chipp als aparte bv er baat bij hebben om zelf te investeren. Met een verontwaardigd gezicht speelt ze dit door naar Chipp en Fay. Chipp reageert net zo verontwaardigd en merkt op dat hij en de tweeling dan maar alle inkomsten van de winkel naar zichzelf moeten laten gaan, in plaats van naar de markt. Wat een idiote mensen zegt Demi met een zucht. Moet het echt zo kinderachtig? vraagt Fay geërgerd. Ze vindt het bijzonder dat de bv vergadering van de andere bv volledig over hun bv lijkt te gaan en blijft geconcentreerd de vergadering afluisteren. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *