De bv vergadering van 19 januari

De bv vergadering van 19 januari

Nadat de bewoners het centraal hebben gehad, zijn er nog wat puntjes die besproken moeten worden in de bv vergadering. Daarom komen Johan, Mehmet, Senna, Ivan, Beau, Billy, Baldr, Linda en René samen om nog een vergadering te hebben.  Je leest hier de belangrijkste besproken punten van de bv vergadering van 19 januari terug.

Ivan geeft aan dat Billy een fotograaf heeft geregeld die twee zondagen wil komen fotograferen voor de kalander die de bewoners willen maken. De bewoners hebben hier wel 700 euro investerings-geld voor nodig. Mehmet en Linda geven aan dat zij er naar gaan kijken of het rendabel is. Er wordt vandaag op teruggekomen. Tijdens het centraal kwam naar voren dat Billy 250 euro vrij wil maken voor taken die ter voorbereiding van de markt worden gedaan. Echter stelde Chipp en de tweeling voor om dit geld ook aan investering te besteden, omdat ze hiermee meer geld kunnen verdienen. Er wordt besloten dat die drie hardlopende producten een investering krijgen en de rest van de producten zelf betaald moeten worden. Daarnaast stemt de groep in dat de 250 euro wordt besteed aan takengeld en dus niet een extra investering wordt.

René geeft aan dat hij niet goed kan bijhouden wat de voorraad van de drank is. Hierom wil hij graag een slot op één gedeelte van de bar, namelijk die van de evenementen. De andere kastjes blijven open maar wanneer hier iets uit gedronken wordt, moet dit geturfd worden. Johan geeft aan dit allemaal prima te vinden “die hele bar kan mij gestolen worden vervolgd hij cynisch. Beau heeft een pakketje verstuurd met een inhoud van 1000 euro maar dit pakketje is verdwenen. In het pakketje zaten spullen van de secret box, waar de bv geld aan heeft verdiend. Momenteel heeft Beau zelf de 1000 euro betaald maar de groep vindt nu dat zowel de bv als Beau allebei 50 procent moeten betalen. De bewoners vinden dit onder het kopje bedrijfsongeval horen en in het vervolg ook toepassen. Mehmet en Linda komen hier later vandaag op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *