Chipp vraagt Ivan om duidelijkheid over het investeringsgeld

Chipp vraagt Ivan om duidelijkheid over het investeringsgeld

De bv vergadering is nog maar net voorbij en Chipp gaat naar Ivan toe om met hem te praten. Chipp ving namelijk op dat er drie producten zijn die extra geld krijgen om te investeren en vraagt hoe dit zit. Ik kan je nu al vertellen dat de tweeling al het investeringsgeld krijgen begint Chipp tegen Ivan. Volgens hem hebben Demi en Fay de best lopende producten. Maar dat is niet eerlijk voegt hij er gelijk aan toe. En is van mening dat de tweeling al genoeg kleding heeft die zij kunnen verkopen, dus andere bewoners het beter kunnen gebruiken om te investeren. Geef het aan Madi, Romy en Bill probeert hij uit te leggen aan Ivan. Wie zal het investeringsgeld krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *