Fay en Demi zijn overtuigd dat Johan en Beau binnenkort een stelletje zijn

Fay en Demi zijn overtuigd dat Johan en Beau binnenkort een stelletje zijn

Het valt de bewoners op de Johan en Beau de laatste tijd weer erg close zijn met elkaar. Ook bij Demi en Fay is dit niet onopgemerkt gebleven en ze speculeren er dan ook op los. Johan en Beau zijn verliefd zegt Fay overtuigend tegen Demi. Ja dat denk ik ook reageert Demi. Het viel de tweeling op dat Johan en Beau allebei een t-shirt aanhadden tijdens het centraal met de tekst I’m with her en I’m with him en ze vinden het daarom overduidelijk dat de twee elkaar leuk vinden. Ze zitten de hele tijd aan elkaar en Johan maakt eten voor haar gaat Fay verder. De twee denken dat Johan over zijn oren verliefd is op Beau en dat Beau ook zeker een oogje heeft op Johan. Ik ben benieuwd wanneer het uit gaat komen zegt Fay tegen Demi. Krijgt de tweeling gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *