Billy is benieuwd of Johan nog een keer de bar zal openbreken

Billy is benieuwd of Johan nog een keer de bar zal openbreken

Een tijd geleden heeft Johan de sloten van de bar opengebroken om drinken te pakken, tot groot ongenoegen van de andere bewoners. Er ontstond toen een flinke discussie en als verantwoordelijke van de bar besloot René om dikkere, stevigere sloten te bestellen. Vandaag gaan de nieuwe sloten erop en het lijkt probleemloos te verlopen. Op de bank vraagt Billy aan René hoe lang hij denkt dat de sloten dit keer op de bar blijven zitten. Die blijven erop antwoordt René zelfverzekerd. En zegt dat Johan het echt niet kan maken om het nog een keer te doen. Billy vraagt toch nog of René echt niet denkt dat Johan ertoe in staat is om het weer te doen. Dan is het echt een zwakke lul reageert René. Tijdens de bv vergadering heeft Johan namelijk met het plan ingestemd. René is er echt klaar mee dat er drank uit de bar wordt gehaald en de sloten worden opengebroken. En laat aan Billy weten dat hij het heel vaak niet met Johan en zijn houding eens is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *