Senna geeft toe verliefd te zijn op Demi

Senna geeft toe verliefd te zijn op Demi

Nadat alle bewoners hun roos en complimentje hebben gehad begint de high tea. Als de bewoners hun buik hebben volgegeten stelt Ivan voor om een spelletje te doen. De bewoners gaan vragen aan elkaar stellen. Ivan begint met de eerste vraag die hij aan Chipp stelt. Wat had je momenteel gedaan als je nu thuis was? Chipp geeft aan dat hij lekker op het terras had gezeten. Langzaam worden er steeds meer vragen gesteld door de bewoners aan elkaar. Fay trekt de stoute schoenen aan en vraagt aan Senna of hij verliefd is op Demi. Senna bevestigt dit en de groep geeft de twee een applaus. Vervolgens mag Demi een vraag aan Beau stellen. Vind je Johan leuker dan alleen vriendschap? Beau geeft aan een goede klik te hebben met Johan en dat dit ook wel iets meer dan vriendschap is.NMadilia denkt even na over haar vraag, maar stelt hem daar toch. Stel je voor je moest nu Ivan of mij naar huis sturen, wie zal je naar huis sturen? Heel de groep is in rep en roer wanneer ze deze vraag stelt, maar Linda blijft rustig. Linda zegt in een dilemma te zitten maar spel tactisch toch Madilia naar huis te sturen. Ook José en René doen ook mee met het spel en al snel komt de baard van René aan bod. Ik mijn haar eraf, jij je baard eraf zegt José. De bewoners denken dat het een grap is maar als snel wordt duidelijk dat de twee serieus zijn. José geeft aan dat zij er geen moeite mee zou hebben maar het uiteindelijk niet doet. Als jij je baard eraf hebt, hebben wij binnenkort verkering zegt ze terwijl ze ondertussen René knuffelt. Hoe zal dit aflopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *