Jessie en Gerrit ontvangen twee ondernemers om over de releaseparty te praten

Jessie en Gerrit ontvangen twee ondernemers om over de releaseparty te praten

Jessie en Gerrit krijgen vandaag leuk bezoek. Merel zit ook bij de groep. Er komen namelijk twee personen die het tweetal graag willen helpen bij het opzetten van het evenement op veertien september. Het groepje gaat op de bank zitten. Ze hebben er allemaal vertrouwen in dat het evenement veel bezoekers gaat trekken. Een van de dingen die besproken worden is het natuurlijk belangrijk dat er goede acts in het voorprogramma komen. Het gesprek gaat verder en er worden meer mogelijkheden besproken. Aan het eind van het bezoek laten Gerrit en Jessie hun debuutnummer aan de ondernemers horen. De twee luisteren aandachtig. Ik vind het lekker klinken wordt opgemerkt. Er wordt daarna afgesproken dat de artiesten door de bezoekers wordt geregeld en dat Jessie en Gerrit goodies en het licht en geluid regelen. Merel oppert wel dat de veertien september nog geen harde datum is en dat het eventueel iets verplaatst kan worden mocht dat beter uitkomen. Zal de releaseparty een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *