Jens en Adriaan praten over de muziek van Jessie en Gerrit

Jens en Adriaan praten over de muziek van Jessie en Gerrit

Gerrit en Jessie zijn de laatste tijd druk bezig met het maken van nieuwe muziek. De twee lijken het daarbij erg naar hun zin te hebben, maar niet alle bewoners lijken enthousiast over het tweetal. De mannen hebben hun best gedaan met de autotune, maar het is niet de sterren van de hemel zegt Jens. Adriaan laat weten dat hij Jessie nog wel goed vindt. Het klonk lekker zegt hij. Adriaan vindt de tekst daarentegen waardeloos. Inhoudelijk nog steeds gewoon ruk merkt Jens op. En denkt dat Jessie vooral tegen wordt gehouden door Gerrit. Dat kan volgens Adriaan wel kloppen. Hij vindt het nummer waar alleen Jessie te horen is erg goed klinken. Wat vinden jullie van de muziek vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *