Gerrit heeft contact gehad met een slaaptherapeut voor Mylène

Gerrit heeft contact gehad met een slaaptherapeut voor Mylène

Gerrit heeft nieuws voor Hiske. Weet je wie ik gebeld heb, His? vraagt hij enthousiast. Hiske kijkt op en vraagt wie hij gebeld heeft. Onze oude, bekende, grote vriend Jorrit antwoordt Gerrit. Jorrit is gecontacteerd omdat Mylène niet zo goed slaapt en Gerrit had het idee om een slaaptherapeut te laten komen. Gerrit contact met Jorrit opgenomen om te kijken of hij daar ervaring mee heeft en dat is zo. Hij zal langskomen om te kijken of hij Mylène kan helpen. Hiske zegt dat als Jorrit tijd heeft, zij ook wel even met hem wil gaan zitten. Zal Jorrit Mylène kunnen helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *