Merel helpt Jordie met zijn column en corrigeert hem

Merel helpt Jordie met zijn column en corrigeert hem

Jordie heeft zijn column af en Merel leest deze voor hem door. Samen met Jordie staat ze voorovergebogen aan een tafeltje op de bovenverdieping van de silo. Jordie stelt enkele vragen over de verbeteringen die Merel maakt. Merel lijkt de column leuk te vinden om te lezen, maar ze vindt sommige zinnen niet zo goed. Jordie zegt dat hij dat wel herkent. Het leest lekker weg, lekker gay ook, zegt Merel met een glimlach en ze geeft hem enkele voorbeelden. Jordie bedankt Merel voor haar feedback. Wat zal er in de column staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *