Gerrit, Hiske en Jessie bespreken hun frustraties over Mariska met elkaar

Gerrit, Hiske en Jessie bespreken hun frustraties over Mariska met elkaar

Hiske, Jessie en Gerrit staan bij elkaar. Ik hoop ook dat ze er kort op blijft zitten, zegt Jessie. Hiske denkt niet dat dat het geval zal zijn, maar Jessie kan zich niet in de mening van Hiske vinden. Gerrit denkt dat Mariska de verantwoordelijkheid wel erg makkelijk bij anderen legt. Hij is van mening dat je je best moet doen om je eigen afspraken na te komen. Het is natuurlijk ook wel een dikke blamage dat de groep de afspraken ook niet nakomt, zegt Hiske. Gerrit is het wel met haar eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *