Gerrit hoopt dat Mariska de winstberekening snel kan maken, op dit moment lijkt hij blut te zijn

Gerrit hoopt dat Mariska de winstberekening snel kan maken, op dit moment lijkt hij blut te zijn

Hiske, Mariska en Gerrit zijn in de Mongoolse tent. Gerrit is niet blij, want hij lijkt blut te zijn. Gerrit staat namelijk rood en hij kan niks meer bestellen. Gerrit lijkt te denken dat het anders is als de winstberekening is doorgevoerd. Mariska geeft aan dat ze de winstberekening niet kan maken als mensen hun formulieren niet inleveren. Gerrit spoort Mariska aan om achter mensen aan te zitten. Doei,  zegt Mariska. Dat is eigen verantwoording. Zullen de bewoners hun voorraden doorgeven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *