Gerrit uit zijn frustraties over de manier waarop de bewoners Mylène steeds in bescherming nemen

Gerrit uit zijn frustraties over de manier waarop de bewoners Mylène steeds in bescherming nemen

Gerrit en Jessie zijn druk bezig met het maken van nieuwe muziek. Ze wilden Mylène wat laten inzingen voor hun nummer, maar dat wilde Mylène niet. Ze is namelijk schor en daarom niet goed bij stem. Als Gerrit zich in de Mongoolse tent om komt kleden, besluit Mariska naar de situatie te vragen. Ze vindt dat dit in de vergadering besproken had moeten worden. Ik ben benieuwd wat de groep daar van vindt, legt Mariska uit. Gerrit lijkt het hier echter niet mee eens te zijn. Hij is van mening dat de groep hier niets over moet vinden. Hoe serieus neem je je droom?, vraagt Mariska. Gerrit legt uit dat Mylène tegen hem heeft gezegd dat ze aan een schorre stem niets hebben en daar is Gerrit het mee eens. Wat hem wel hekelt is dat de groep volgens hem Mylène in bescherming neemt. Nu is Mylène schor en dan vinden we het allemaal in één keer zielig dat het in één keer niet meer doorgaat, zegt Gerrit. Volgens hem krijgen andere bewoners in dit soort situaties wel kritiek. Als ik iets opfok, word ik direct vervangen, zegt hij. Direct. Het meisje heeft veel krediet hoor. Er is niemand die met zoveel wegkomt als Mylène. Vind jij dat Gerrit gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *