Hiske is niet blij met de opmerking die er tijdens de vergadering gemaakt is

Hiske is niet blij met de opmerking die er tijdens de vergadering gemaakt is

Het is een drukte van jewelste in de keuken. Hiske lijkt niet erg blij. Jordie vraagt haar of ze ook een tosti wil, maar Hiske reageert niet. Shelley vraagt daarop of ze boos is. Ja, ik vind het echt asociaal, zegt Hiske. Niet iedereen snapt waar ze het over heeft. Andrea denkt dat Hiske er niet zo blij mee is dat de eten op woensddagploeg ook de afwas ervoor moet doen. Jordie vindt het wel vreemd dat ze er dan niet op ingaat als anderen aanbieden om te helpen. Hiske legt uit dat ze als ze de afwas erbij doen, ze tot ’s avonds laat bezig zijn, Hiske lijkt het vervelend te vinden dat er nu mensen zijn die die afspraak weer tegen gaan werken. Er wordt alleen maar aan je gevraagd om de spullen af te spoelen en in de vaatwasser te steken, zegt Hiske. Ze lijkt het vervelend te vinden dat mensen dit al te veel moeite vinden. Zal het aanstaande woensdag allemaal goed verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *