Dylan krijgt een workshop van een tattoo artiest

Dylan krijgt een workshop van een tattoo artiest

Terwijl de bewoners nog aan het vergaderen zijn, staat Dylan bij de poort. Vandaag komt er namelijk een tattoo artiest langs om hem een workshop te geven. Nadat Dylan hem vrolijk heeft begroet, lopen de twee naar de tattoo shop. Dylan geeft uitleg over zijn werkzaamheden en de ruimte. Tattoo artiest Dennis heeft direct een tip voor Dylan. Hij vertelt dat Dylan er goed aan doet om zijn werk te fotograferen. Op deze manier kan hij zijn werk achteraf nog een keer bekijken en verbeteringen meenemen voor de volgende keer. Dat lijkt Dylan een goed idee te vinden. Wat later loopt Dylan samen met Dennis naar de silo. Dennis heeft namelijk een ontwerp gemaakt en het lijkt erop dat Dylan deze tatoeage samen met de tattoo artiest bij Alexandra op haar been gaat zetten. Jeetje man zegt Alexandra. Ik krijg helemaal kippenvel. Wat gaaf. Ik vind hem echt heel mooi benadrukt ze. Hoe zal de tatoeage van Alexandra er uiteindelijk uit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *