Deze zaken hebben de bewoners uit Utopia 2 besproken tijdens de vergadering van 14 augustus

Deze zaken hebben de bewoners uit Utopia 2 besproken tijdens de vergadering van 14 augustus

Jessie opent met de financiën en hij laat weten dat de bv 6381 euro in de min staat. Daarbij zijn onder andere de bouw van de sportschool, de crêpe plaat en de verzendkosten van de Katie knuffel meegenomen. Ook heeft Jessie de belastingaanslag meegenomen. Vervolgens neemt Mariska het woord. Zij heeft namelijk ook enkele financiële punten. Mariska heeft enkele blaadjes uitgedeeld voor de balans van de webshop. Ze wil deze blaadjes graag ingevuld terug, zodat ze de winst kan berekenen. Ook is ze bezig geweest met zakgeld. Dat is nu up-to-date. Alexandra vraagt of het vanaf nu dan zo is dat als je rood staat, je dan ook niks meer kan bestellen. Dat gaat volgens Mariska nu gebeuren. Jordie merkt op dat hij verzorgingsproducten wel belangrijker vindt dan recreatieproducten. Hij wil voor die goederen een uitzondering, maar daar zijn de andere bewoners het niet mee eens.

Het feest van 14 september komt ook ter sprake. Er komt een evenementenbureau langs om te helpen. Jessie en Gerrit gaan tijdens het feest optreden en het gaat helemaal om hen draaien. Voor de webshop vraagt Jordie om nieuwe foto’s. Er is ook een wijziging in het schoonmaakrooster en Franny vindt dit niet zo leuk, want zij moet woensdag afwassen na Eten op woensdag. Mylène stelt voor dat de mensen van Eten op woensdag dit zelf gaan doen. Hiske wil dit best doen maar ze ergert zich aan de reactie van de andere bewoners. Hiske vertelt ook dat ze hulp nodig heeft bij Eten op woensdag. Dit omdat er zeventien mensen langskomen. Brandon heeft een punt over de afspraken met wensambulances. Het valt hem op dat er vaak dingen worden gepland vlak voor of na de komst van de wensambulances. Brandon wil graag dat dat niet meer gedaan wordt omdat hij dat niet netjes vindt als mensen weglopen van het bezoek. Er wordt vervolgens over dit onderwerp een tijdje gediscussieerd. Desondanks zijn de meeste bewoners het wel met hem eens. Niet lang hierna is de vergadering ten einde en gaan de bewoners weer hun eigen ding doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *