Adriaan, Merel en Franny praten na over het eten van de spacecake

Adriaan, Merel en Franny praten na over het eten van de spacecake

Adriaan, Merel en Franny praten na over het eten van de spacecake. Dit kan ik van mijn bucketlist afstrepen zegt Merel. Franny vindt dat het heel grappig was in de silo. Merel laat weten dat ze nergens last van heeft. Ook Adriaan geeft aan dat hij nergens last van heeft. Het enige wat raar was, waren mijn lippen geeft Merel vervolgens toe. Die voelden alsof ik ze minder voelde en mijn mond was heel droog. Alleen aan het einde werd ik een beetje misselijk voordat ik ging slapen voegt ze er aan het einde van het gesprek aan toe. Hoe zal het de andere gebruikers zijn vergaan? En wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *