Een aantal bewoners uit Utopia 2 smullen van een spacecake gemaakt door Adriaan

Een aantal bewoners uit Utopia 2 smullen van een spacecake gemaakt door Adriaan

Enkele bewoners hebben zich verzameld in de silo. Adriaan heeft eerder vandaag namelijk een heuse spacecake gebakken. En ze gaan deze nu opeten. Terwijl Adriaan de cake mooi probeert te presenteren komen de anderen ook de keuken in om een stuk te pakken. Hij smaakt goed merkt Brandon op en Mylène pakt ondertussen een klein plakje. Adriaan drukt iedereen op het hart dat ze niet te veel moeten nemen. De keuken wordt steeds voller en er heerst een opgewonden stemming. Hoe zal de rest van de avond verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bart at 08:15

    Echt ik snap dit niet drugs gebruik zo openlijk laten zien aan minderjarige kinderen. Ze laten het overkomen alsof het heel normaal is om wat te gebruiken. Als TV maker heb je toch de plicht om kinderen tegen dit soort dingen te beschermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *